mase plastice                SC Plast DNP SRL realizeaza produse din mase plastice, prin extrudare si matrite pentru acestea, in functie de preferintele clientilor nostri.

Colaboram cu firme din diverse domenii sau chiar cu persoane fizice, iar produsele noastre sunt destinate constructiilor sau amenajarilor interioare, in industria farmaceutica, textila, in automotive.

Ne-am bazat intotdeauna pe calitate si servicii ireprosabile. Pentru acestea ne-am achizitionat  utilaje si echipamente moderne, pentru a ne desfasura activitatea corespunzator.

                Putem realiza produse prin extrudare din urmatoarele tipuri de material plastic PVC, PP  PE si ABS.

In plus, la Plast DNP avem personal specializat in proiectia si executia matritelor, conform dorintelor expuse de clienti. Cu alte cuvinte noi tranformam visele si ideile dumneavoastra in realitate, in piese palpabile.

Suntem profesionisti si asta se poate sesiza de cand incercati sa luati legatura cu echipa noastra. Oferim consultanta prin personalul calificat de care dispunem, atat in fazele de proiectie si executare a matritei, pana la inceperea productiei, pentru ca produsele finale, adica profilele din mase plastice sa fie cele dorite de clientii nostri.

Masinile si utilajele cu care lucram sunt create de firme ca au devenit branduri internationale, cunoscute printre cei din domeniu si apreciate de acestia.  Astfel noi va garantam siguranta ca dispuneti de cele mai bune servicii de pe piata. Pe langa utilajele moderne dispunem de personal calificat, testat de noi.

Putem realiza extrudarea personalizata a profilelor pe care le doriti si puteti obtine profile de pana la  400 mm latime. In functie de preferintele clientilor se pot aplica folii sau imprima orice textura pe profile, odata ce sunt realizate.

Ne puteti contacta, atat telefonic cat si pe email ne puteti face o lista a nevoilor dumneavoastra si echipa noastra o sa va realizeze o oferta in cel mai scurt timp. Trebuie sa precizati daca dispuneti de matrita dupa care doriti sa vi se realizeze produsele din mase plastice, cantitatea de care ati avea nevoie anual, tipul de material plastic pe care il doriti si locul unde sa va fie livrate produsele. Sunt aspecte de care depinde pretul comenzii dumneavoastra, asa ca va rugam sa le precizati exact, pentru a sti de la inceput la ce costuri sa va asteptati.

Daca nu dispuneti de matrite, nu este nici o problema. Spuneti-va dorintele si ideile legate de forma si designul viitoarelor profile din mase plastice de care aveti nevoie si de acolo se ocupa echipa profesionista de  care dispune Plast DNP.

In plus, tot la noi se poate realiza asamblarea pieselor, daca sunt produse in serii mari si este nevoie de interventie umana. Automat daca noi vom face toata lucrarea, costurile dumneavoastra vor fi mai reduse si veti fi scutiti de drumuri in plus si cooptarea altei firme sau persoane care sa realizeze aceasta operatie de asamblare.

In principal, Plast DNP este specializata in producerea sinelor de tavan pentru perdele, produse ce ajung atat la clientii romani, cat si in Europa.

                Sc Plast DNP SRL are preturi competitive, produse de calitate si servicii ireprosabile si prompte. Nu evitati sa ne contactati pe noi!